Tel: +40 262 349 005

Suntem ATP Transit, o companie tanara care opereaza pe piata serviciilor de transport marfuri generale sau periculoase, in regim de camion complet sau grupaj, cu camioane din flota proprie sau cu camioane ale partenerilor. Globalizarea a schimbat definitiv perceptia asupra distantei, ca urmare flota noastra strabate mari si tari, cele mai tranzitate tari fiind Turcia, Germania, Austria, Franta, Italia si Anglia.

Beneficiem de experienta companiei-mama, ATP Exodus Group, care activeaza de peste 20 de ani in domeniul transporturilor. Aceasta experienta este dublata de o echipa dinamica, capabila sa raspunda in orice moment solicitarilor dumneavoastra si mereu conectata la nevoile si cerintele pietei.

Valori

Mereu in miscare, dar permanent in siguranta. Siguranta transportului este unul dintre atuurile noastre. Sustinem aceasta nevoie prin asigurari CMR cu valori intre 100.000 si 1.000.000 euro pentru toata flota de camioane, precum si prin monitorizarea camioanelor prin sistem GPS, la care au acces si beneficiarii serviciilor noastre de transport.

Mereu in miscare, dar preocupati de mediul inconjurator. Flota noastra in valoare de aproximativ 5,5 milioane de euro se dezvolta in permanenta prin achizitia de noi unitati de transport Euro 5, care au la baza cele mai moderne tehnologii propuse de producatorii auto, preocupati la randul lor de reducerea impactului poluarii asupra mediului.

Mereu in miscare, dar atenti la calitatea serviciilor. in fiecare moment al activitatii noastre, ne comportam intr-un mod profesionist si onorabil. Dovada a seriozitatii si a interesului nostru in a intelege si onora asteptarile clientilor sunt relatiile de durata pe care le-am construit, bazate pe repect si implicare.

Misiune

Scopul nostru este de a crea un mediu de creștere profitabila prin dezvoltarea de relatii etice si reciproc avantajoase cu angajatii, clientii si partenerii pe care ii avem. Urmarim sa furnizam servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat sa fim recunoscuti drept cei mai buni transportatori din industrie.

Mereu in miscare, dar cu spirit de echipa. Suntem constienti ca valoarea companiei noastre este data de valoarea oamenilor care o compun. Credem ca munca in echipa asigura temeinicie si stim ca un mediu de lucru care sa le permita angajatilor nostri sa prospere profesional si personal este esential pentru succesul nostru.

© 2013 - 2021 ATP Transit - parte a grupului ATP Exodus Group